BUKO&Emily_Konsertplakat

Konsert med BUKO og Emily Davis!

Søndag 23.april blir det forrykende balkanske, argentinske og russiske toner i Johanneskirken! Bergen unge kammerorkester har denne gangen den store gleden av å samarbeide med fiolinisten Emily Davis, som for tiden har en alternerende konsertmesterstilling i Bergen filharmoniske orkester. Hun vil være solist i en syklus komponert med balkansk musikk, kultur og natur i minne, skrevet av hennes lærer, Mateja Marinkovic. Kulturreisen går så til Argentina og Piazzollas uforlignelige og energiske årstider.

Med oss på laget har vi slagverkeren Peter Kates, og BUKOs egen Ragnhild Sannes er cellosolist for anledningen. Det hele avsluttes med et lengre russisk opphold i Tsjaikovskijs Strykerserenade (op.48), stor, variert og full av smittende humør. Som vanlig ledes ensembelet av konsertmester og musikalsk leder Tone M. Birkeland.

Ta turen og la deg henrykke! Johanneskirken, søndag 23.april kl. 18:00 Billetter: 200,- / 50,-